AJÁNLATKÉRÉS

Catering

Közel 20 éves tapasztalatunkat, tudásunkat ajánljuk fel a megrendelőinknek, hogy az elképzelt rendezvény tökéletes legyen! Igény szerint segítünk a tervezéstől, a menük összeállításától, a programok, fellépők megszervezésén át az ideális helyszín kiválasztásáig, a dizájn, a dekoráció, az effektek, a díszletek megvalósításáig!

A megrendelő elképzelése alapján vállaljuk akár a teljes körű rendezvényszervezést, de lehetőség van csak étel, ital biztosítására is.

A protokoll rendezvények teljesen más szervezést igényelnek, mint mondjuk a céges parti, konferencia. Itt sokkal nagyobb hangsúly van a szervezés folyamatán és végeredményén, hiszen még több apróságra kell odafigyelni.
A rendezvényeink lelke a mosolygós, kedves, jól képzett, több nyelvet beszélő szakember gárda.
Sok éve együtt dolgozó fiatal felszolgáló csapat, teszi még teljesebbé rendezvényeinket.
Kreatív csapatunk azért dolgozik, hogy a szervezés terhét levegyük a megrendelő válláról.
Minden rendezvényt saját, design eszközparkkal tudunk lebonyolítani.
Több stílusból lehet választani, modern rusztikus, elegáns, bisztró.
Rendezvényeink kiszolgálását, logisztikáját saját teherautóinkkal biztosítjuk.

Rendezvény stílus:


Hagyományos elegancia

A legelegánsabb események méltó kísérője.
A legnépszerűbb ültetési forma a körasztalos ültetés. Elegáns és különleges, a vendégek kényelmesen tudnak étkezni, könnyen tudnak beszélgetni, mert mindenki látja az asztaltársaság többi tagját, alacsony és magas virágokkal is lehet dekorálni, mert mindegyik nagyon szépen érvényesül. Exkluzív megjelenést biztosítanak az eseménynek. Különleges székekkel, esetleg székszoknyával, 80 színű masnival, a szivárvány minden színével rendelkezik dekoros csapatunk, így a cég színeiben tudjuk felöltöztetni rendezvényt.
Az asztalokra igény esetén hagyományos és spandex textíliákat is tudunk biztosítani, a rendezvény stílusával, koncepciójával összhangban.

Rendezvény stílus:


Trendi, modern

Jelenleg legtrendibb ültetési forma, a francia bisztró hangulat. Magasított híd koktélasztal, színezhető lábakkal, az asztalapon 5mm vastag, víztiszta , élcsiszolt, edzett üveglap borítás, 6 személy ültetéséhez ajánlott, fehér bárszékekkel. Extravagáns, fiatalos, lendületes hangulatot adnak rendezvényeinknek. Kiegészítésképen, tudunk biztosítani olasz dizájnerek által tervezett Lounge garnitúrát. Nappali fényben is stílusosan öltöztetik a teret, sötétben azonban varázslatossá teszik azt és különleges hangulatot sugároznak. Tetszőlegesen
beállítható színeivel bármilyen dekorációval harmonikus hatást lehet elérni. Az akkumulátoros energiaellátásnak köszönhetően szabadon mozgathatók. Ehhez a stílushoz különösen ajánljuk a parti ételeket. Rafináltak, színesek és mindig trendik. Különleges, természetes ízélményt nyújtanak. Könnyen, egyszerűen, széles választékban fogyaszthatók. Az ételek kerülhetnek a stílusos svédasztalra is, de a felszolgálók tálcáról is kínálhatják.
Az esemény tökéletes kiegészítője a pezsgő bár, a koktél bár, a szivarsarok, digestív kocsiról kínált Cognac-val.

Rendezvény stílus:


Rusztikus

A rendezvényre jellemző a könnyedség, a természetes anyagok, felszerelések használata, fából készült asztalok, székek, így színeiben is a natúr és a pasztellszínek jellemzőek. Kedvelt kiegészítők lehetnek a horgolt csipkék, a régi használati tárgyak, de modern terekben is pazar látványt nyújt, akkor kicsit eklektikus lesz. Tálalásnál is fa mintázatú tálakat, kiegészítőket használunk.