AJÁNLATKÉRÉS

Reneszánsz lakoma

Különleges alkalmakra ajánljuk, hiszen ez a kiemelkedően bőséges összeállítás, sokfogásos menükkel, a legnemesebb étkekből tevődik össze. Fácán, fürj, vadkacsa, szarvas, vaddisznó ételekkel lehet kiegészíteni a kínálatot. Kemencében sült, sörrel kenegetett malacpecsenye lehet az est fénypontja. Egészében felszolgálva már a látványa is ínycsiklandozó, mellé vörös áfonyás lilakáposzta, hagymás törtburgonya és cipó jár. A malac végső pirulására várva hízott liba májából készült ízes pástétommal kínáljuk vendégeinket. A lakoma végén friss kerti gyümölcsökből készült tál és a királyi torta zárja az ünnepi menüsort. Az étkek felszolgálása korhű cserépedényekben történhet, a kiszolgáló személyzet reneszánsz ruhákban tevékenykedik. Magában foglalja a Magyarország legjelentősebb borvidékeiről válogatott üveges borok illetve csapolt sörök korlátlan fogyasztását is.

Francia est

Akár nyári meleg vagy téli, fagyos estékre is ajánljuk. A francia konyha már a 20. századra világszerte elismerést vívott ki. Mesterszakácsai uralják a Buckingham-palota és a szentpétervári Téli Palota konyháját is.
Az íz világ, az alapanyagok igazi különlegességek, sok-sok zöldséggel, gyümölccsel és a tengerek kincseivel kiegészítve. Marha, bárány, borjú, vad, szárnyas ételeket kínálunk frissen sütve, vajjal és olíva olajjal elkészítve, sok salátával, friss „zöld füvekkel” ízesítve!
Franciaország híres a különleges borairól és sajtjairól! Az ételekhez eredeti francia borokat adunk, és a menüsort sajt kavalkád zárja, gyümölcsökkel és olajos magvakkal.
Moulin Rouge stílusában összeállított revü, kán-kán és tangó táncosok pezsdíthetik fel a hangulatot! A vendégeket a táncosok akár bevonhatják a műsorba. Forró hangulatú előadás céges bulikra tökéletes!

Afro est

Afrika, a fekete kontinens hangulata, igazi különlegesség egy jó bulira!
Fekete zenészek, táncosok, a dobok hangja mindenkit magával ragad!
Színes forgatag, erőteljes kisugárzás jellemző a műsorra.
Az ételek nyílt lángon készülnek, mindig frissen, grillezve.
Sok-sok zöldség, öntet jár hozzájuk, és különleges, sokak által nem ismert gyümölcsökkel kiegészítve.
Pálmafákkal, búja, zöld növényzettel, cserép és faedényekkel közelíthetünk a természethez.
Az italok üdék, frissek, könnyű alkoholos és alkoholmentes koktélokból áll.

Latin, Salsa est

Forró hangulat, ritmus, gyönyörű táncosok, a kongák hangja, ez mind hozzátartozik a Latin életérzéshez.
Ki kell táncolni a bánatot, az örömöt és a szerelmet!
A szürke, hideg téli estékből a forró Kubába repít a zene.
Az ételekre a frissesség, könnyedség, fűszer gazdagság jellemző!
A halak, tengergyümölcsei mellett, sok-sok ragus húsételt, salátákat, tésztákat, gyümölcsöket adunk!
Cukornád pálinka, rum, ananász, kókuszdió, ez mind elengedhetetlen egy koktélpult kínálatából!

Indiai est

Az Indiai ételekben a több ezer éves gasztronómiai fejlődés köszön vissza!
Minden tájegységnek megvan a saját főzési tudománya, más-más alapanyagokat, fűszereket használnak.
A fogásokra jellemző a sokrétűség, állagukra, hőmérsékletükre, ízükre különböző ételeket tálalnak együtt, így igazi élmény e sok íz együttes kipróbálása.
Jellemző a csirkéből, bárányból, halból, birkából készült ételek, sok zöldséggel, salátával, és még több Basmati rizzsel. Indiában nagy hagyománya van a teafogyasztásnak, a rendezvényt kiegészíthetjük teabárral.
A test és a lélek ápolása, harmóniája nagyon fontos a távol-keleti népek között.
A masszázs az egyik legrégibb és leghatékonyabb gyógymód, segítségével megtalálható a külső és belső egyensúly.
Egy rövid frissítő masszázzsal kedveskedhetünk a vendégeinknek ebben a rohanó, stresszes világunkban!

Brazil est

Hangulatában a latin esthez hasonlít, csak sokkal színesebb, pergőbb.
Ki ne látta volna a Riói karnevál forgatagát, tollakkal, gyöngyökkel, flitterekkel ékesített táncosokat, zenészeket.
A grillezett hús, a hal a tengergyümölcsei a tipikus fogások!
Híresek a cukrász készítményeik, illatos krémek, kókuszos, szilvás süteményeik.

Görög est

Buzuki, kancsó tánc, Sirtaki, ez jellemző a görög zenére, táncra, mely örömöt közvetít a hallgatók, nézők felé.
A görög konyhát a hal, birkahús, az illatos zöldfűszer-növényekkel, olíva olajjal, citrommal ízesített zöldségek bőséges kínálata jellemzi. A zöldségek elkészítésében mutatja meg igazán a görög konyha az eredetiségét, különösen a muszakához nélkülözhetetlen padlizsánnal, amelyet töltve, csőben sütve is készítenek. A cukkínit zöldfűszeres rizzsel, vagdalt birkahússal töltik.
Népszerűek, híresek az articsóka ételeik. A tzaziki joghurttal, uborkából, fokhagymával ízesített frissítő fogás. Fontos szerepet játszanak az étkezésben a juh- vagy kecsketejből készült görög sajtok. Ezekből gyakran készülnek töltelékek, gratinírozott fogások, mártások, öntetek.

Mesés kelet

A műsorhoz rendelhetőek hastáncosok, tűznyelők, háremhölgyek, fakírok, keleti jelmezekben, különleges díszletek között.
Kialakítunk a helyszínen egy keleti kávé és teaházat, sok-sok szőnyeggel, párnával és jelmezes kiszolgáló személyzettel.
Jellemzőek a bárány, birka, csirke és halételek.
A terített asztalról nem hiányozhat a sokféle zöldsaláta, ecetes savanyúságok és az olíva bogyó. Az étkezés végén elmaradhatatlan a gyümölcs kavalkád és a kávé, tea.

Exkluzív műsorok

Különleges alkalmakra ajánljuk. A résztvevőket már az érkezéstől elkápráztatja a látvány, fény, a hang és a műsorok felvezetése. Igazi magyar pálinkával, libamáj parféval, zakuszkival fogadjuk az érkezőket. A vacsorafogásokat az egymást követő előadások között szolgáljuk fel, híres borászatok borait kínálva a menüsorhoz. Az előadás minden esetben színpadon történik, hogy mindenki kényelmesen élvezhesse.
Lehet:
magyaros táncest
operett
színházi előadás
humor
zene, koncert
revü

Gyerek zsúr

Családi rendezvények esetén a gyermekekről is gondoskodni kell. Bohócok, lufi hajtogatók, gyermekfoglalkoztatók kötik le a kicsik figyelmét. A mágus képzőben a gyerekek és felnőttek egyaránt bepillanthatnak a bűvészet rejtelmeibe, trükköt tanulhatnak, majd a bátrabbak meg is csillanhatják tudásukat a mini színpadon. Tréfás népi versenyekre is van lehetőség, zenés gyerekelőadásokra, óriás játékokra. A furfangos logikai játszóházat azoknak ajánljuk, akik szeretnek töprengeni a furfangos és elmés feladatokon, stratégiai játékokon. A felsorolt játékok csak ízelítő kínálatunkból.
Gyerek zsúrokon, születésnapi partikon elengedhetetlen a gazdag szendvics kínálat, torta, apró sütemények, meleg italok rostos italok széles kínálata.

Mixer show

Táncos, Tüzes Mixer Show

A kiválasztott koktélokhoz igényes koktéllapot készítünk, amely tükrözi a Party arculatát, témáját.
Elegáns, fehér bőrrel borított, Swarovski kristályos-, vagy trópusi fából készült-, vagy karibi hangulatú bárpult, pálmák, zöld növényzet, kényelmes ülőgarnitúrák is bérelhetők. Műsorszámok égő üvegekkel, szárazjéggel, flair technikával, koktélkeverős, közönség bevonásával.

Casinó

Az emberek szeretik kipróbálni a szerencséjüket. Az elefántcsont golyó hangja, pattogása mindenkit lázba hoz!
Rendezvényeinket színvonalasabbá tehetjük rulett-, kártya-, póker-, Black Jack, kocka-, biliárdasztallal, igény szerin krupiéval, hostessekkel. Mikromágusok körbejárhatnak a vendégek között és kisebb trükkökkel szórakoztathatják őket.

Karikatúrista

Készülhet festett vagy rajzolt portré, vicces karikatúra. A rajzoló az egész rendezvényen rendelkezésre áll, mindenkiről készülhet kép! Egy rajz elkészítése nem több 5-10 percnél, viszont az „áldozatnak” örök emlék!

Játékok

Csocsó, játékgépek
Könnyed időtöltés, játék egymás vagy csak saját magunk ellen.

Jósda

A tarottkártya vagy cigánykártyavetés, tenyérből jóslás, mind iránymutatás! A kártyákon keresztül válaszokat kaphatsz a szerelmi életről, egészségről, karrierről, családról. Ezoterika, horoszkópkészítés, sorselemzés.
Megrendelőink választhatnak a jóslások sokféle formájából, egészség programok sokszínűségéből.

Pálinka kóstoló

Érdekes anekdota az uniós tárgyalásokról, hogy amikor a pálinka szó használatáért küzdött az uniós testület előtt a román és a magyar delegáció vezetője, a következő esemény zajlott le. Arra a kérdésre, hogy ki hogyan tudja megindokolni saját álláspontját, azaz hogy országa nyelvében ered a szó és országának volna kizárólagos joga ezt használni, a magyar külügyminisztérium képviselője felütötte a román nyelv értelmező kézi szótárát, ahol palincă címszó alatt a következő magyarázat volt olvasható: „A palincă magyar eredetű, gyümölcsből erjesztéssel és lepárlással készülő szeszes ital.” Az európai uniós testület ezzel a kérdést eldöntöttnek tekintette, hiszen ha maguk a románok is magyar eredetűnek nevezik az italt, akkor az tényleg csak magyar lehet. Így Magyarország megkapta a kizárólagos szóhasználat jogát.
A gyümölcspálinka (szilva-, barack-, eper-, körte-, alma-, cseresznye-), vad gyümölcspálinka (vadalma-, vadcseresznye-, vadkörte-, bodza-, csipkebogyó-, kökény-, sompálinka) kóstoló nemes kiegészítője lehet rendezvényüknek.