AJÁNLATKÉRÉS

Gálavacsora

Elegáns, protokoláris fogadásforma, amelyet bálok, exkluzív üzleti vacsorák, különleges műsoros estek, étkezéseinek lebonyolításához ajánlunk. Stílusa nyugodt, méltóságteljes, bensőséges.

Állófogadás

Reprezentatív rendezvényforma, amely napjainkban a legelterjedtebb, gazdag étel és ital választékkal.

Ültetett állófogadás

Az állófogadás kényelmesebb formája, a vendégek asztaloknál tudnak helyet foglalni. Abban az esetben ajánljuk, ha több idő jut az étkezésre, vagy még elegánsabbá akarjuk tenni a fogadást!

Finger-Food

A flying service a koktél-, és szendvicsparti modern formája.

Szendvicsparti

A szendvics parti szakmai jellegű rendezvényeken, konferenciák, könyvbemutatók, oktatások, tréningek alkalmával kerül előtérbe.

Kávébekészítés

Hivatalos rendezvények, tárgyalások, konferenciák, kongresszusok szünetében a résztvevők ellátására szervezzük. A vendégek testben is és lélekben is felfrissülhetnek.

Grill Party

Kötetlen, szabadba szervezett rendezvény, ahol az ételek látványgrillen, a vendégek előtt készülnek.

Karácsonyi Party

A karácsony mindenki számára szeretetteljes, meghitt ünnep. Természetesen, ha Önök úgy gondolják, irodájukba is kivitelezhető a karácsonyi parti.

Koktél Party

Napjainkban az üzleti, társadalmi élet, egyik közkedvelt rendezvény típusa.

Konferencia étkezés

Quick lunch Teljesen kötetlen, hétköznapi jellegű. A vendégek érkezésének és távozásának csak a rendelkezésre álló idő szab határt.

Irodai vagy Munka ebéd

Minden vendéglátás formában, így az irodai Cateringben is, csak a prémium minőséget képviseljük.

Családi-, és Sportnap

A családi nap tökéletes alkalom arra, hogy egy cég munkatársait, családtagjait, szórakoztató formában lássuk vendégül, barátságos légkörben, akár egész napos csapatépítésbe, sport- és gyermekprogramokba vonjuk be a résztvevőket.