AJÁNLATKÉRÉS

Gálavacsora

A vendégek kerekasztaloknál foglalnak helyet, az asztalok elegáns dekorációval és étkészlettel várják a vendégeket. Számukra az ételsort és hozzá illő italsort szigorú szakmai követelményeknek megfelelő sorrendben és ütemezésben szolgáljuk fel. A díszterítés magas színvonala rangot ad a megrendelőnek, a vendégeknek. Az étkezés lebonyolítása szigorúan kötött formában történik. Minden asztalnál külön felszolgálók tevékenykednek, egységes, stílusos formaruhában. Egymással összhangban, tükörben szolgálják fel a fogáshoz illő italt, majd a tányéron szervírozott, díszített ételt. A fogadóitalok elfogyasztásától az egymást követő fogásokon át, az utolsó vendég távozásáig egy pontos forgatókönyv alapján járunk el. A gálavacsora időtartama 2-3 óra, a választék opcionálisan tartalmazhat: hideg előételt, levest, meleg előételt, főételt és desszertet, valamint lehet gyomorpihentető, közti falatkákat is. A díszétkezés alkalmával gyakran Sommelier kínálja a fogásokhoz illő borokat.

Ajánlatkérés

Ízelítő menüajánlatainkból

Hideg előétel, tányéron szervírozva
Borjútatár, gránátalma konfetti, quinoallal, Maldon só kristállyal, hagymahajtás

Leves, csészében szervírozva
Vargánya erőleves, kakukkfüves túrógombóccal

Főétel, tányéron szervírozva
18 hónapig érlelt Serranó sonkába göngyölt, tengeri süllőfilé rolád, genovai pestóval ízesített tejszínnel sütve, parmezánnal hintve

Citrom sorbet

Főétel, tányéron szervírozva
Füstölt szalonnával tűzdelt szarvascomb, aszaltkajszis Hennessy mártással, angol zelleres gratin burgonya

Desszert, tányéron szervírozva
Fehér csokoládé, spárga, mathca tea