AJÁNLATKÉRÉS

Budavári Palota

Budapest legfrekventáltabb helyén, a Budai Vár impozáns barokk palotájában található, a Budapesti Történeti Múzeum.
Ma a palota negyed a főváros egyik legjelentősebb kulturális központja. A Múzeum őrzi az egykori középkori vár, a város és a palota feltárt emlékeit. Az épületben találhatóak olyan hangulatos termek, mint a Királypince, a Gótikus Lovagterem vagy a Barokk Udvar.
Rohanó világunkban felemelő érzés, hogy erre a csodálatos helyre, történelmi falak közé hívhatjuk meg a kedves vendégeket, és itt tarthatjuk meg a kiemelt fontosságú rendezvényeket.

A Gótikus terem 1420 táján épült, a kétpilléres, csúcsíves keresztboltozatos csarnok a Királynék lakosztálya volt. Hatalmas belső tereivel, szépen felújított, monumentális falaival, karakteres megjelenésével igazi királyi lakoma helyszínéül szolgálhat! A hozzá tartozó csodálatos, Barokk kert külön említést érdemel. A vaskos várfalak egyedi háttérrel szolgálnak a rendezvénynek, meghitt hangulata egy szempillantás alatt a múltba repít vissza.
A várfalról elénk táruló, éjszakai Budapest látványa mindenkit magával ragad.

Barokk Udvar Az üvegkupola alatti, több emelet magasságú, világos, szellős, rendkívül impozáns terem méltó helyszíne lehet rendezvényüknek. A 400 m² alapterületű Barokk Csarnok a Történeti Múzeum márványlapokkal borított, fedett, belső udvara. Ültetett fogadás, díszétkezés, gálavacsora esetén akár 200 fő befogadására is alkalmas.

Király Pince A pinceszintet Nagy Lajos és Zsigmond korában épült palotarészek alkotják. E termek igen jó állapotban maradtak fenn. A Látogató szinte a falak közé vizionálja a lovagkirályok udvarának pezsgő mindennapjait. A reneszánsz Király Pince 200 négyzetméter alapterületű, kerek asztalos ültetés estén kb. 100 fő befogadására alkalmas.