AJÁNLATKÉRÉS

Festetics Palota

Teljes körű felújítás után 2003 őszén nyitotta meg újból kapuit az Ybl Miklós által tervezett Festetics Palota. Az épület tökéletesen restaurált történeti terei és udvara jelenleg egyedülálló szépségű rendezvényhelyszínként működik. Különleges díszítésű termekkel és magas színvonalú szolgáltatásokkal szeretnénk hozzájárulni a palota falai között megtartott események emelkedett hangulatához, hogy mindazoknak, akik ellátogatnak ide, valóban különleges, egyedi élményben lehessen részük. A palota kiváló „hátteret” biztosít koncertekhez, bálokhoz, esküvőkhöz, fogadásokhoz, minden eseményhez, amely igényli a klasszikus szépségű, finom eleganciájú környezetet. A szakmai rendezvények magas színvonalú lebonyolításához, pedig a termek a legmodernebb technikával és tolmácsfülkékkel vannak felszerelve.

Bérelhető termek

Tükörterem
Az épület ékköve az intarziás parkettával, velencei tükrökkel, kristálycsillárokkal díszített bálterem. A Tükörterembe a Márványtermen keresztül vezet az út, így a két terem csak együtt bérelhető.
Hasznos alapterület: 150 nm
Állófogadás: 150 fő
Ültetett vacsora: 120 fő
Konferencia: 160 fő

Andrássy terem
Az egykori zeneszalon közvetlenül a lépcsőházból megközelíthető. Méreteiből kifolyólag konferenciák, workshopok, sajtótájékoztatók, előadások számára ideális terem.
Hasznos alapterület: 81 nm
Állófogadás: 80 fő
Konferencia: 60 fő
Ültetett vacsora: 50 fő

Festetics terem
A Festetics terem bár önmagában is bérelhető, inkább kiegészítő teremként funkcionál. Közvetlen átjárása van a dísztermeknél található “hinterland”-hoz, így az állófogadások kedvelt helyszíne.
Hasznos alapterület: 64 nm
Állófogadás: 50 fő
Konferencia: 40 fő
Ültetett vacsora: 40 fő

Udvar
A kockakővel burkolt, 270 m2-es udvart az épület 3 oldalról díszes udvari homlokzattal fogja közre.
Állófogadás: 250 fő