AJÁNLATKÉRÉS

Pál-völgyi Katlan

Az impozáns sziklafalakkal övezett, parkosított kőfejtő udvar, évek óta kedvelt helyszíne nagyobb, szabadtéri rendezvényeknek. Esküvők, születésnapok, komolyzenei hangversenyek, csapatépítő tréningek, családi napok, grillpartik méltó helyszíne a kis színpaddal is ellátott, természetvédelmi oltalom alatt álló 4.000 m2 zöldterület.

A területen felállított 250 m2-es rendezvénysátor is otthont adhat a fedett rendezvényének. A sátor egy igazi kint is vagyok, bent is vagyok helyszín. Maga a sátor egy lankásabb úton, vagy pedig lépcsőn keresztül közelíthető meg. Tekintve, hogy mindkét bejárat könnyen ellenőrizhető, lezárható, a területen zártkörű rendezvények is tarthatók. Május elejétől, akár október végéig használható. A környéken nincsenek épületek, csak hatalmas füves, erdős terület.

Kreatív csapatunk az alábbi rendezvények szervezését, lebonyolítását vállalja:
Játékos, sportos és klasszikus csapatépítés a cég munkatársainak összekovácsolására.
Családi nap alkalmazottai és családjainak részére is. Gyerekeknek ugrálóvár, vízi csúszda, kalandos játékok, készség fejlesztő foglalkozások, felnőtteknek ügyességi játékok, gasztronómiai élmények tehetik feledhetetlenné a velünk töltött napot!
Tartsa meg sajtótájékoztatóját, termékbemutatóját a Pál-völgyi Katlanban! Szigetelődjenek el a nagyváros zajától és élvezzék a szép környezet nyújtotta lehetőségeket!
A rendezvények alatt, után egy hangulatos grillpartival, bográcsban főzéssel, faszénen grillezett húsokkal, zöldségekkel, házi rétessel csillapíthatják éhségüket a vendégek.